La Unió Esportiva d'Horta col·labora amb la ONG Wassu Gambia Kafo
04.07.2023

La Unió Esportiva d'Horta ha donant excedents dels seus antics equipaments a la ONG Wassu Gambia Kafo , que té com a missió millorar les condicions de vida de dones i nenes, reconeixent el seu dret a la integritat i la llibertat personal, en condició d'igualtat social.

Aquesta bonica donació la va gestionar el club a l'octubre de l'any passat, quan es va renovar tota l'equipació, tenim present el valuós que és per a la ONG Wassu Gambia Kafo  aquest material que ajuda a satisfer les necessitats bàsiques de les persones i a millorar la seva qualitat de vida.

L'equipació de la Unió Esportiva d'Horta es va enviar a través de la ONG a Gàmbia, situada a Àfrica occidental, és un país en el qual moltes comunitats poden enfrontar dificultats econòmiques i mancances en termes de recursos. Les donacions de roba poden marcar una gran diferència en la vida de les persones en brindar-los peces de vestir adequades i ajudar a protegir-los del clima i les inclemències del temps.

A més, aquest tipus de donacions també poden promoure la participació en activitats esportives i fomentar l'esperit d'equip entre els beneficiaris.


Aquesta iniciativa és una mostra dels valors ètics de la solidaritat i del compromís que té la Unió Esportiva d'Horta amb la comunitat en global.

Us deixem aquí el vídeo que ens han fet en agraïment a la nostra donació.

Vídeo en agraïment a la donació.

 

Gràcies a la ONG Wassu Gambia Kafo per fer possible aquesta donació i portar somriures a tants nenes i nenes.

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.