3ª Trobada d'activistes dels anys 1960-70
10.11.2012

Un grup d'activistes que defensaven el nostres colors en la dècada del 1960 i 70 van trobar-se de per 3era vegada, en un sopar de germanor,  per a recordar els vells temps i veure el poc o molt que ha canviat la gent. Els organitzadors, van intentar localitzar els major número d'activistes de llavors a través d'amics i xarxes socials, arribant a poder reunir-nos unes 30 persones. Havent representant de totes les seccions, bàsquet, hoquei, patinatge, natació i waterpolo, i fins i tot del grup de majorets que va funcionar en aquells anys.

Per primer cop aquesta trobada es va realitzar a les installacions del CEM Horta on van ser rebuts pel nostre actual President Francisco Carmona, qui va lliurar als presents, com a record, el llibre del cinquantenari de la historia d'horta, tothom va estar molt agraït, ja que això els hi va fer recordar les activitats de llavors, a més de un, quasi li cau una llàgrima.

Podeu veure un reportatge fotogàfic clicant aquíDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.