Activitats Setmana Santa
27.03.2018

A la Unió Esportiva d’Horta no parem el ritme ni durant la Setmana Santa. Els nostres esportistes tenen l’oportunitat de gaudir de dues experiències d’allò més formatives:

En el cas de la secció de patinatge artístic, estan d’stage des de diumenge 25 a dijous 29 de març a Camprodon, a la Casa de colònies Torre de Coll.

En el cas de la secció de bàsquet, des de dilluns 26 de març estan gaudint de la sisena edició de l’Urban Campus a les nostres instal·lacions fins dijous 28.

Són uns dies plens d’esport i diversió en què es poden treballar conceptes diferents als que es tracten en els entrenaments rutinaris. Una setmana que els esportistes de la Unió Esportiva d’Horta aprofiten per gaudir al màxim dels seus companys sense deixar de banda la formació esportiva.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.