Barcelona commemora els 25 anys dels Jocs Olímpics
16.02.2017
La ciutat celebra el 25è aniversari del Jocs Olímpics i paralímpics del 1992 amb una trentena d'activitats. La commemoració disposa d'una pàgina web específica i un logotip de l'aniversari del mateix dissenyador que el de les Olimpíades, Josep Maria Trias.

En el programa trobem conferències, activitats infantils i actes institucionals entre d'altres. A més, el BCN Sports Film Festival tindrà com els Jocs Olímpics com a protagonista i la Zurich Marató de Barcelona farà la seva commemoració particular reunint a la línia de sortida a sis medallistes del 1992. També està previst senyalitzar els 22 equipaments esportius que van ser seus olímpiques.

 Entre les activitats, tenint present el moment que estem vivint a la Unió Esportiva d'Horta, volem destacar la taula rodona Dona, Esport i Mitjans de Comunicació, el proper 15 de març a les 18.30h, a l'Espai Francesa Bonnemaison. Els membres convidats són la Mònica Planas, la Joana Gallego, la Natàlia Arroyo, la Maria Guixà i la Clara Basiana.

 La Gran Festa serà l'11 de juliol amb una celebració oberta a tota la ciutadania per recordar un dels episodis més significatius i transformadors de la història contemporània de la ciutat.

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.