Benvinguts!
13.07.2017

Avui hem fet la festa de benvinguda dels nens del Sàhara Horta al camp de futbol de la Unió Atlètica d'Horta. És la primera vegada que aquesta activitat té lloc a les nostres instal·lacions i ha estat una jornada d'allò més maca. Precisament aquest estiu, des del CEM Horta hem fet una col·laboració amb aquesta associació comptant en el campus amb 10 nens i nenes sahrauís que estan en acollida amb famílies del nostre barri. 

Com és habitual, a l'acte ha assistit la Mercedes Vidal, regidora del Districte, que s'ha mostrat molt satisfeta d'aquesta iniciativa i ha donat la benvinguda als nens que han arribat a Horta per gaudir de l'estiu amb les famílies d'acollida.  

Diferents comerciants del barri han fet entrega de regals als nens sahrauís abans que els petits comencessin a jugar en uns tallers de circ i bombolles d'aigua que havien preparat per ells. 

Durant l'acte s'ha tingut molt present el compromís i la dedicació de les famílies d'acollida que no han dubtat en donar als nens l'oportunitat de conèixer la vida fora dels camps de refugiats en el desert així com facilitar-los l'accés a una atenció mèdica especialitzada. 

Pots veure les imatges de la jornada a la galeria fotogràficaDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.