Camí-Gos: una exitosa i innovadora iniciativa
18.05.2014

La primera edició del Camí-Gos d'Horta va aplegar ahir diumenge a un centenar d'apassionats dels gossos, que van recórrer 3 kilòmetres pel Districte en una passejada solidària que va servir per recaptar fons per a l'associació Galgos112, que defensa els llebrers.

Una matinal primaveral va donar la benvinguda als participants al primer Camí-Gos d'Horta, prova organitzada per l'Àrea Social de la UE d'Horta amb la collaboració de la UA d'Horta, Horta Esportiva, la UEC d'Horta amb la collaboració de l'especialista Picart. Les darreres preparacions van ser frenètiques, especialment a la zona habilitada per les inscripcions, que van registrar 30 noves altes per fer pujar el nombre de participants a 105.

La caminada va començar a les 10:15 amb gossos de moltes races diferents acompanyats de persones de totes les edats i, fins i tot, famílies senceres. D'entre tots ells es podien distingir els atlètics llebrers de l'associació Galgos112, entitat que defensa aquesta raça i a la qual es van destinar, íntegrament, els tres euros abonats en concepte de drets d'inscripció de cada participant. Els 3 km van discórrer de manera molt amena, no registrant-se cap incident ni durant el recorregut ni el els dos punts d'avituallament especialment habilitats.

A les 11:35 hores va arribar la comitiva al parc de les Rieres d'Horta, punt final del recorregut i on es van situar diferents carpes de tots els organitzadors i els sponsors. Picart, entitat que esponsoritzadora de la cita, va obsequiar els participants amb una mostra de pinso i d'altres obsequis. Com a traca final, es va procedir al sorteig de tres premis en forma de sacs de pinso més menjador, acte que va posar el punt final a una gran jornada.

L'organització del Camí-Gos d'Horta, iniciativa pionera a Barcelona, vol agraïr a tots els assistents la seva entusiasta participació i us convida a repetir l'any vinent! Gaudiu a continuació de les millors imatges del dia , i el vídeo resum produït per Suport Films.

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.