Camina amb la UE Horta per Festa Major
22.07.2013

La UE Horta i la Unió Excursionista d'Horta, amb la col·laboració d'Horta Esportiva, organitzen el proper 14 de setembre la Primera Edició de la Caminada Festa Major d'Horta. Amb un recorregut de 8 kilòmetres i apte per a totes les edats (des dels 8 anys), ja pots inscriure't de forma gratuïta a les oficines del CEM d'Horta. Les places són limitades!

La UE Horta i la Unió Excursionista d'Horta inicien al setembre una acció oberta a tot tipus de persones a partir de 8 anys. La I Caminada Festa Major d'Horta arrencarà al Camp de Futbol de la UA Horta a les 9 hores del 14 de setembre, i s'endinsarà pel Parc de Collserola per cobrir un total de 8 kilòmetres fins arribar a l'Avinguda de l'Estatut de Catalunya.

La prova és oberta a participants de més de 8 anys i només està limitada per als menors d'edat, que hauran de caminar acompanyats d'un adult. Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar a partir d'avui mateix i fins el 12 de setembre a les oficines del CEM d'Horta.

La Caminada Festa Major d'Horta tindrà el suport de Punt Fresc, Aire, la Unió Atlètica Horta i l'Ajuntament de Barcelona.

La inscripció és gratuïta i la podeu realitzar-la descarregant el document (clicant aquí) i presentar-lo a la recepció del ClubDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.