COMUNICAT DE LA UNIÓ ESPORTIVA D'HORTA SOBRE LA REOBERTURA
02.06.2020

Benvolguts i, benvolgudes,

Com sabeu, des del passat 13 de març les nostres instal·lacions estan tancades amb motiu de la crisi sanitària provocada pel Coronavirus (COVID-19). Des d’aleshores, estem donant compliment a les mesures que ha decretat l’Estat i que ens transmet l’Ajuntament de Barcelona (IBE).


Moltes són les notícies que estem rebent aquest dies sobre l’assignació de les fases de desescalada que les autoritats sanitàries van atorgant als diferents territoris en funció de la valoració que en fan de l’evolució de la pandèmia i això, està generant, en ocasions, falses expectatives sobre la data de reobertura de les nostres instal·lacions.


Al respecte volem informar que independentment de les publicacions que s’han produït i que de ben segur s’aniran produint en el BOE, cal tenir en consideració que les nostres instal·lacions estan ubicades en la ciutat de Barcelona i és l’Ajuntament (IBE) qui determinarà el calendari de reobertura de Centres Esportius Municipals de la ciutat, atès que té atorgada aquesta potestat arrel de la publicació del Decret d’Alcaldia de 23 de març de 2020, pel qual va comunicar a tots els gestors d’instal·lacions municipals que els contractes de concessió de serveis restaven suspesos des de 14 de març de 2020, en aplicació del Decret d’Alcaldia d’igual data i de conformitat amb el Reial decret llei 8/2020.


Com gestors del CEM Horta, hem mantingut contacte permanent amb la direcció d’Instal·lacions i obres de l’Ajuntament (IBE) per tal de treballar de forma coordinada les mesures (higièniques, controls accessos, neteja, aforaments, PRL, etc. ) que caldrà aplicar en el moment de la reobertura i que ens permetrà realitzar la nostra activitat esportiva amb les millors garanties de seguretat. Les Seccions del club, llevat patinatge, han finalitzat l’activitat esportiva de la temporada, no obstant en cas de necessitat es valoraran els espais disponibles conjuntament amb les necessitats derivades de la gestió del CEM envers els abonats.


A data d’avui, ens han informat que la data de reobertura està prevista per a la fase 3, que l’han concretat pel 22 de juny de 2020, sempre i quan no es produeixin fets que puguin canviar aquesta previsió. També cal esmentar que també a data d’avui, no disposem d’informació precisa sobre les condicions en que els esports col·lectius i els individuals es podran desenvolupar en les nostres instal·lacions en aplicació dels criteris sanitaris / municipals.

Tan aviat disposem d’informació més concreta, l’anirem traslladant als responsables de les seccions i se us comunicaran per tal de facilitar la millor planificació possible atenent als criteris que ens indiqui l’Ajuntament (IBE). Les federacions catalanes de les diferents disciplines
esportives disposen del mateix nivell d’informació que nosaltres.


Des de la UEH, estem confiats que amb la col·laboració, unitat, responsabilitat i solidaritat de tots, aconseguirem superar el repte al que ens enfrontem.

La Junta directivaDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.