COMUNICAT QUOTES UEH
26.03.2020

Comunicat a tots els socis i sòcies de la Unió Esportiva d’Horta:


La crisi sanitària provocada pel COVID-19 i la necessitat de contenció del virus ens obliga a seguir les mesures que ha decretat l’Estat i les instruccions que ens faci arribar l’Ajuntament de Barcelona. Per tant us comuniquem que:


- La nostra instal·lació de moment romandrà tancada fins a l’11 d’abril.

- NO es cobraran les properes QUOTES de totes les SECCIONS corresponents a l’activitat esportiva federada que realitzeu fins que la situació no estigui normalitzada.

- La QUOTA de SOCI de la Unió Esportiva d’Horta es continuarà emetent. Es tracta d’una quota social que té com a finalitat tenir la condició de membre del club i que contribueix al sosteniment i viabilitat de la seva estructura.

- L’equip tècnic d’entrenadors i entrenadores mantindrà el contacte amb els vostres fills i filles per tal d’oferir pautes de treball físic que podran seguir des de casa vostra.

- Podeu seguir l’activitat virtual que la UEH i Horta Esportiva estan generant a través de les xarxes socials i a través de www.hortaesquedaacasa.es, on podreu trobar continguts i activitats que us faran tenir la vostra ment i cos actius.

Gràcies per la vostra comprensió i confiança. Cuideu-vos i quedeu-vos a casa!

#LAUNIOESMESFORTAQUEMAIDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.