El dia de la dona
08.03.2017

La Unió Esportiva d'Horta es suma a les reivindicacions del Dia de la Dones i del feminisme en una jornada com aquesta. A més, des de la nostra entitat, treballem dia a dia per  convertir-nos en un club de referència en la promoció de la igualtat de gènere en l’àmbit de la pràctica esportiva amb el projecte Dona i Esport.

Des del Districte, celebren aquesta diada preparant tres actes centrals: 

Un sopar del Consell de les Dones d'Horta-Huinardí al Foment Hortenc en què es farà la lectura del Manifest del 8 de març i actuacions de balls. 

La presentació del projecte Wikidones, del projecte Teixint Vincles i l'espectacle multidisciplinar, organitzat per la Plataforma Creatives en Xarxa i el Consell de les Dones d'Horta Guinardó amb la col·laboració de La Bonne. 

Dones creadores amb cognom: una jornada d'activitats lúdiques i artístiques adreçades al públic familiar amb l'objectiu de sensibilitzar entorn a la igualtat de gènere.

Llegeix el document sencer del protocol pel tractament i l'abordatge de l'assetjament sexual de la Unió Esportiva d'Horta. 

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.