Els familiars i la festa de l’esport formatiu
11.07.2017

La revista digital Fosbury ha publicat aquest mes un article de l’Ernest Iñesta que porta com a títol: Els familiars i la festa de l’esport formatiu. L’Ernest, a més de ser àrbitre internacional de waterpolo i psicopedacoach esportiu i formatiu, és pare d’esportistes. Des dels seus coneixements i la seva experiència, ens ajuda amb aquesta publicació a entendre la influència que té l’actitud dels pares en la diversió dels nostres fills. Que, tot i que sovint ens oblidem, és la principal finalitat de fer esport.

La reflexió que fa Iñesta és molt recomanable per entendre a la perfecció el concepte d’esportivitat. Com explica a l’article: “Semblaria estrany, doncs, aplaudir una bona jugada de l’equip rival, com fan els tennistes quan l’adversari fa una genialitat, o felicitar a l’afició rival pel seu joc, la seva victòria o el seu comportament. Seria magnífic i només depèn de nosaltres". 

Llegeix l’article complet.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.