En marxa la temporada 2016-2017!
20.09.2016

La UE d'Horta va inaugurar la temporada 2016-2017 amb la tradicional diada de la Unió Esportiva d'Horta, que va servir per reconèixer els socis amb 25 i 50 anys a l'entitat, presentar els equips de la nova campanya i guardonar els millors de l'anterior. La gala va gaudir de la presència de l'olímpic waterpolista Xavi Garcia.

La jornada va començar amb la benvinguda del President i la presentació de dos projectes en què s'ha treballat de valent durant tot l'any. El primer, el Manual de les Bones Practiques de la Unió Esporitva d'Horta elaborat amb la col·laboració de Dr. Francesc Torralba, Director de la Càtedra Ethos de la Universitat Ramon Llull, i el Projecte de Dona i Esport.

A continuació es van presentar tot els equips del club. Secció per secció, es van desvelar tots els esportistes que competiran defensant l'escut de la UE d'Horta en patinatge, hoquei, bàsquet, natació i waterpolo. 

El primer bloc el van tancar els reconeixements als socis amb 25 i 50 anys de pertinença a l'entitat. Pel quart de segle es va guardonar a Eloisa Ugena,  Maria Dolores Blanco,  Servando Rodríguez, Pilar Royo i Albert Vicens. Per la cinquantena es va premiar a  Jovita Rodero,  Núria Clemente,  Conxi Clemente , Montserrat Moliner i Pere Piqué.

A la part de guardons esportius, les seccions de la UE d'Horta van reconèixer els següents esportistes com a premi a la col·laboració i esportivitat:

Premi a la col·laboració:

Natació: Marc Zamora

Waterpolo: Sergio Martínez

Bàsquet: José Luis Sariñena

Hoquei: Christian Collado Garcia

Patinatge: Mar Trsitán

 

Premi a l'esportivitat:

Natació: Felipe Zagal

Waterpolo: Edgat Endrino

Bàsquet: Premini femení

Hoquei: Daniel Codina Calvo

Patinatge: Martina Sanz

 

Com és habitual, el tancament de la diada va correspondre als premis més desitjats, els d'honor. Va inaugurar-los els equips absoluts de waterpolo masculí i l'hoquei femení per l'ascens a primera divisió nacional i a primera nacional catalana respectivament.

En el capítol de mencions especials, en el cas del waterpolo van ser pel benjamí mixt per quedar 3r a la lliga catalana i al campionat de Catalunya i als alevins, tant masculí com femení, per haver quedat tercers de lliga catalana i terceres del campionat de Catalunya. A la natació, es va mencionar a Martina Cardona per quedar 3ª Campionat d'Espanya Infantil. 100m. Papallona i  Campiona de Catalunya 2002 en 50. Lliures, 100m. papallona i 200m. estils. També a Joan Villamayor per quedar  Campió de Catalunya en 50m. estils i 200m. Lliures i a l'equip de relleus any 2006 (Bernat Portolés, Sergi Cardona, Iván Ledo i Pau Álvarez) per quedar campions de Catalunya 4x50 m. lliures masculí. Al patinatge, el reconeixement va ser per la Xantal Ramírez per quedar sots-campiona Campionat d'Espanya de Figures Obligatòries. En el cas de la natació, les mencions especials van ser pels germans Lorenzo i Carlos Martín Usieto per quedar   campió d'Espanya de 50m, 100m i 200m braça +65 i 100m estils i  campions de Catalunya 50m braça +65. Seguint amb la natació, també es va reconèixer als màsters per aconseguir 17 medalles als campionats de Catalunya. Per últim, es va guardonar l'equip màster de waterpolo per quedar campions de Lliga Catalana.

La jornada es va tancar amb satisfacció general gràcies a la dinamització de l'escola de ball Jorge Fernández Hidalgo que va realitzar tres actuacions molt aplaudides per tots els esportistes. 

Podeu veure totes les imatges de la jornada a la galeria de fotos.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.