Et presentem les noves instal·lacions
10.07.2018

En el 2011 inauguràvem el CEM Horta carregats d’entusiasme, energia i amb un únic objectiu comú: apropar els valors de l’esport i l’activitat física a tots els hortencs i hortenques. En aquell moment malauradament el projecte no es va poder finalitzar i va quedar pendent una segona fase de millores i creació de nous espais. Des de llavors, hem estat treballant i posant tots els esforços per poder acabar aquest projecte que finalment inaugurem al setembre.

Volem ensenyar-vos les noves instal·lacions desitjant que gaudiu dels nous equipaments tant com hem gaudit nosaltres amb la seva preparació però,  sobretot, que millori el vostre benestar i faci una miqueta més fàcil les vostres vides. Les tenim a tocar així que la setmana vinent us farem arribar les primeres afectacions. 

La nova piscina serà un espai molt més versàtil, destinada a famílies i aprenentatge, amb noves activitats i cursets per a nadons. Cal destacar el bany de vapor, la sauna seca i l' hidromassatge. 

La sala de fitness dóna un gran salt de qualitat, ampliant l’espai i amb una total renovació del seu equipament. Nova distribució, noves màquines d’última generació que t’ajudaran a donar tot el teu potencial.

El solàrium aportarà un valor afegit a la instal·lació amb beneficis tant físics com mentals. 

A la sala de cycling guanyem més de 80mi la capacitat d’augmentar en nombre d’usuaris a l’activitat. Equipada amb les bicicletes més innovadores del mercat i els programes de cycling més actuals que et permetran controlar els teus ritmes o traslladar-te a llocs inèdits.

Tres sales d'activitats dirigides, dues de 140 m2 i una de 230 m2 que ens permeten ampliar tant la graella com l'ocupació. 

Ampliació dels vestidors, més moderns, espaiosos, funcionals i en exclusivitat per als abonats.

La creació de 10 nous vestidors de grups permetrà que tant usuaris com esportistes tinguin el seu propi espai i la seva estada al centre sigui més agradable i còmode.

El pavelló 2 serà un dels millors espais de Barcelona preparat per a esports de rodes, una referència a la ciutat.

Nova sala d'estudi per la conciliació de la vida esportiva i acadèmica dels nostres esportistes.

Més de 14.000 m² per als nostres abonats i usuaris:

· Sala de fitness de 712 m²
· 2 Piscines de 33x25 m i de 16x12,5 m
· Bany de vapor
· Sauna seca
· Spa de 12,5x5 m
· Solàrium de 630 m²
· Sala de Cycling
· 2 pavellons (1580 m² i 800 m² aprox)
· Camp de futbol
· 2 sales d’activitats dirigides de 140 m²
· 1 sala d'activitats dirigides de 230 m²
amb més de 120 activitats a la graella
· Servei de salut
· Bar-Cafeteria
· Sala d’estudis

 

Descarrega el fulletó informatiuDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.