Hi ha límits a la pràctica esportiva?
25.05.2018

El Cicle de conferències “El valor de l’esport en el segle XXI” és una proposta del Consell Municipal de l’Esport de Barcelona que s'està portant a terme durant aquest 2018 amb la voluntat de generar un nou espai per compartir i divulgar el valor de l’esport associat a la identitat, la salut, l’educació, l’economia, la història i la construcció social. Aquest cicle sorgeix com l’evolució natural de les conferències realitzades l’any passat amb motiu de la commemoració dels Jocs Olímpics i Paralímpics Barcelona’92, abordant ara les noves realitats esportives de l’actual segle.

Dijous 22 de març es va estrenar el cicle amb la primera conferència “Dona i esport: trencant estereotips” i el 14 de juny tindrà lloc la 2a Conferència "HI HA LÍMITS A LA PRÀCTICA ESPORTIVA?" a les 19h a la Sala d'actes del Museu Picasso. 

Ponents: 

Núria Picas, campiona del món d'Ultra Rail

Ferran Latorre, alpinista i primer català en coronar els 14 cims +8000 metres al planeta 

Ramon Olivé, professor de fisioteràpia, traumatòleg i especialista en cirurgia i medicina de l'esport

Inscriu-t'hi 

 

 

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.