José Cuesta, rellevista al 25è aniversari dels jocs del 92
18.07.2017

Barcelona celebrarà el 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de 1992 amb una gran festa el proper 25 de juliol. Un esdeveniment on hi destacarà el recorregut amb la torxa olímpica, l'encesa del peveter i una actuació de Los Manolos. 

Precisament a l’acte de la torxa olímpica participarà la Unió Esportiva d’Horta representada per un esportista nostre, en José Cuesta, que haurà de fer 150 metres del recorregut que es farà des de Montjuïc fins a Plaça Catalunya. L’acte començarà a les 20.30h al Palauet Albeniz i finalitzarà a les 21.45h a Plaça Catalunya.

Per nosaltres és un plaer que en Cuesta representi la nostra entitat i poder tenir presència en un esdeveniment tan important per la ciutat de Barcelona. Concretament, farà en tram 19 que anirà des del Teatre Victòria fins al Teatre Apolo. 

El recorregut tindrà 6,5 km i serà el següent: 

Sortida: Palau albeniz – av. de l’Estadi (Museo Olímpic) – pl. de Sant Jordi – av. de ferrer i Guardia – av. de Rius i Taulet – av. de la Reina Maria Cristina – pl. d’Espanya- av. del Paral·lel – Portal de Santa Madrona – Drassanes – La Rambla – pl. de Catalunya.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.