LA RELACIÓ AMB EL COS TÈCNIC
10.12.2019

Els tècnics són cabdals per liderar la transmissió i consolidació del MANUAL DE LES BONES PRÀCTIQUES.

Projecten el plà estratègic del club donant-li forma i mostrant la direcció compartida de UEH.

El club, considera primordial que la benvinguda als nous tècnics sigui impactant i diferent, permetent una sensació de pertinença i inclusió quasi immediata.

Només per aquests valors cal actuar amb respecte tot disfrutant de la pràctica de l’esport i dels preuats tècnics del club.

Cal pensar que el cos tècnic vetlla pels esportistes en el seu procés de creixement i formació que influirà molt positivament.

Avui compartim amb vosaltres el capítol del manual de les bones pràctiques que porta com a títol: La relació amb el cos tècnic.

El cos tècnic està integrat per persones que, de manera voluntària, donen el seu temps i el seu talent per potenciar la pràctica esportiva d’alt nivell. Exerceixen un lideratge decisiu sobre els seus equips i tenen el deure de motivar i mantenir els nivells d’excel·lència esportiva i de cohesió de l’equip desitjat a fi i efecte d’aconseguir els millors resultats.

  1. Els nois i noies esportistes seran respectuosos amb les decisions del cos tècnic.
  2. Correspon als i les esportistes obeir les decisions del cos tècnic, ser disciplinats i complir amb els seus criteris de treball.
  3. Les persones que tenen el rol d’entrenar, s’adreçaran a les persones esportistes amb respecte, atenció i cura, mirant d’extreure el millor d’elles i ajudant-les a tolerar la frustració quan pertoqui.
  4. El cos tècnic té com a missió potenciar la cohesió i solidaritat entre els membres de l’equip.
  5. En l’esport formatiu es prioritzaran els valors del gaudi, de l’entreteniment i el benestar integral de les persones entrenades.
  6. En l’esport competitiu es subratllaran els valors de la constància i de l’autoconfiança.
  7. El cos tècnic té com a objectiu el creixement integral dels esportistes.
  8. S’espera de les persones que integren el cos tècnic que siguin empàtiques, clares i tinguin capacitat de resoldre les contrarietats mitjançant l’escolta i el diàleg.
  9. Correspon al cos tècnic prendre les decisions pensant en el bé de l’equip, més enllà de les afinitats, de les antipaties o de vinculacions afectives o familiars amb els membres de l’equip.

Si ho prefereixes, pots llegir el document sencerDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.