La responsabilitat dels i les esportistes
13.11.2019

La responsabilitat és l'habilitat per respondre davant d'una situació. Això vol dir que tots I totes som responsables i irresponsables en molts moments de la vida.

Si responem de manera eficaç i eficient som responsables, això si s'aprèn, per tant, som-hi.

Tot gira al voltant del compromís adquirit pels propis esportistes. La pregunta és; Què fem per comprometre'ns amb el club??

Doncs, com podem veure en el manual apareix un altre valor primordial per l'Horta; el respecte.

Primer auto respecte com a persona acceptant tal com som sense perjudicar-nos a nosaltres mateixos i el respecte a les persones que ens envolten perceben que volem empatia per comprendre i acceptar als altres fent un ambient relacional molt positiu.

Ernest Iñesta

Avui compartim amb vosaltres el capítol del manual de les bones pràctiques que porta com a títol: La responsabilitat dels i les esportistes. 

 L’òptim desenvolupament de les múltiples activitats que tenen lloc en el marc de la Unió Esportiva d’Horta, requereix, per part dels i les esportistes i dels socis i sòcies, l’assumpció d’una sèrie de compromisos:

  1. El respecte a totes les persones més enllà de les seves característiques físiques, opcions ideològiques, creences o qualsevol altra consideració.
  2. El tracte equitatiu i no discriminatori. Lluitaran especialment contra qualsevulla forma de discriminació per raó de gènere i d’orientació sexual.
  3. Una actitud d’especial atenció i de deferència envers les persones vulnerables.
  4. La preservació de la intimitat de totes les persones.
  5. El respecte a la llibertat de pensament, de creences, d’expressió i de moviments dels altres.

Per llegir el document sencer, fes clic aquí.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.