La Unió Esportiva d'Horta al Consell Municipal de l'Esport
19.12.2016

El Consell Municipal de l'Esport és un espai de relació i participació entre els diversos agents i actors del sistema esportiu de la ciutat de Barcelona. La seva existència és vital per tal de dedicar un espai de participació propi per als agents esportius. És important també per donar veu a les diverses dimensions de l'esport, des de l'àmbit més local i de base, fins al d'elit i de més projecció internacional.

La Unió Esportiva d'Horta és un dels membres del plenari del Consell Municipal de l'Esport (CME) i de la Comissió Permanent del Consell (CPC) després de ser una de les quatre escollides per representar les entitats esportives de la ciutat de Barcelona.
 
El CME va determinar la creació de 5 grups de treball: Esport i Dona, Esport i Espai Públic, Esport i Activitat Física en Edat escolar, Drets Socials i Esport i Esport i Hàbits Saludables. En el cas de la nostra entitat, participarem activament en els referents a Esport i hàbits saludables i Esport i Dona.


Pel que fa al grup d' Esport i hàbits saludables, s'aborda la temàtica dels hàbits saludables i la pràctica de l'esport. Se centra en la valoració de la pràctica esportiva des de la visió de la salut, tant pel que fa a la promoció de polítiques esportives enfocades a millorar la salut de la ciutadania, així com en allò que té a veure en l'anàlisi de les conductes o formes de fer o gestionar la pràctica esportiva per evitar que pugui generar perjudicis per a la salut.
 
En el cas del grup de Esport i Dona,  es tracten diversos aspectes com el suport i promoció de la pràctica esportiva de la dona, les estratègies per l'increment dels percentatges de pràctica esportiva de la dona, la perspectiva de gènere en les accions de comunicació de la pràctica esportiva a la ciutat, la implicació de la dona com a dirigent en el món de l'esport i la perspectiva de gènere a les entitats esportives de la ciutat.

Descobreix més coses del Consell Municipal de l'Esport.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.