Les campiones del món guanyen a Horta
22.01.2014

La Selecció Femenina de waterpolo es va imposar per 13-5 a la de Gran Bretanya a l'encontre corresponent a la Lliga Mundial FINA celebrat ahir al vespre a Horta. Amb una piscina plena, l'equip que dirigeix Miki Oca va dominar amb claredat l'encontre davant un possible rival a l'Europeu de Budapest, i consolida el seu lideratge al Grup A. A l'acabament de l'encontre, les jugadores van repartir fotografies i autògrafs a tots els jugadors i jugadores del nostre waterpolo base.

Jornada de festa a la piscina de la UE d'Horta. Amb una graderia absolutament plena i les càmeres de Teledeporte com a testimoni gràfic (l'encontre es va televisar en directe), la Selecció Femenina va saltar a l'aigua amb la força que la caracteritza. Dominant el partit de bon principi, el 6-1 del final del primer quart va deixar molt clara la sort de l'encontre. Des d'aquest punt, la bona defensa va acabar d'arrodonir un gran espectacle esportiu que es va tancar amb el 13-5 final. 

La llotja va gaudir de la presència de Benny Lee, president de Duracomm, sponsor del primer equip de waterpolo i que va seguir tot l'encontre amb gran passió: "He viscut un gran espectacle a la nostra piscina. Ha estat fantàstic", declarava amb entusiasme en acabar el partit. Lee es va poder fotografiar amb les 13 jugadores de la Selecció i el seu tècnic, Miki Oca.

En acabar el temps reglamentari, les campiones del món no van escatimar ni una sola foto o autògraf als nostres jugadors i jugadores del waterpolo base. La seva senzillesa i proximitat va ser elogiada per tots. 

Podeu veure les fotografies a la galeria d'imatges. Clika aquíDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.