“L’orgull d’ésser de l’Horta”
18.09.2019

Durant la present temporada 19/20 continuarem amb aquest projecte iniciat l'any passat amb el psicopedacoach Ernest Iñesta que consisteix en realitzar unes 10 sessions aproximadament, en tots els agents participants del club com són la junta directiva, els Directors Tècnics, els tècnics, els capitans, els col·laboradors i les famílies intentant desenvolupar i interioritzar el document de les bones pràctiques del club.

Com a conceptes importants tenim el lideratge efectiu i la comunicació eficaç dels entrenadors, l'ADN del club, l'actitud de les famílies en el club, el lideratge dels directius i directors tècnics...

Serà possible, també, la intervenció directa amb qualsevol agent participant per assolir els seus objectius tot millorant el seu bagatge personal en la metodologia d'acompanyament.

Per últim, valorar la tasca del psicopedacoach dins de l'entitat i crear un vincle cabdal per a l'assoliment dels objectius proposats.

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.