Manual de les Bones Pràctiques de la Unió Esportiva d'Horta
05.10.2016

Aquesta temporada hem presentat el Manual de Bones Pràctiques de la Unió Esportiva d'Horta. Conscients del valor cívic i educatiu que té l'esport, volem contribuir, amb aquest text, a la bona pràctica esportiva i al joc net en la nostra entitat.

L'hem fet pensant en totes les persones que, d'una manera directa o indirecta, col·laboren en la Unió Esportiva d'Horta, des dels i les esportistes, fins el cos tècnic, passant per les famílies, l'equip de professionals i els voluntaris i les voluntàries. Hem volgut que sigui un text per a tothom amb la finalitat de garantir que la nostra entitat sigui una referència de bones pràctiques en el conjunt del barri i de la ciutat de Barcelona.

S'hi explica, breument, la història de l'entitat, el que ens proposem ser (visió i missió) i els valors que ens caracteritzen. Posteriorment, s'identifiquen les bones pràctiques amb les persones i amb els entorns. Exposem el que esperem de cadascú de nosaltres com a membres de l'entitat, les nostres obligacions per tal de fer-la créixer humanament i esportivament. S'ha fet en diàleg, escoltant el parer de moltes persones que generosament han fet arribar les seves opinions I observacions. A totes elles agraïm la seva col·laboració, perquè sense elles aquest Manual no hagués vist mai la llum.

Fes una ullada al document i intenta tenir-lo sempre present! Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.