Promoció de Mapfre per als nostres esportistes
19.11.2018
 
 MAPFRE amb la seva experiència en el sector, ha confeccionat una assegurança mèdica privada feta a mida per als esportistes. Sensibles a la preocupació que els pares i mares tenen per la salut dels seus fills i filles, inclouen a l’assegurança una prova d'esforç anual gratuïta, fet que la converteix en una de les millors assegurances d'Assistència Sanitària o Reemborsament de despeses mèdiques que existeixen en el mercat.

La proposta de MAPFRE està dirigida exclusivament per als nostres esportistes i la seva unitat familiar (ascendents, descendents i germans) amb una quota realment molt atractiva i amb la cobertura necessària per a l'esportista. 

A banda, pels nois i noies de waterpolo, durant el 1er any, se'ls obsequiarà amb "L'Anuari de waterpolo" i a la resta d'esportistes de les disciplines de natació, bàsquet, patinatge i hoquei, una samarreta de la marca Turbo.

Adjuntem link amb els documents informatius de la oferta tant en català com en castellà.

Els interessats podeu adreçar-vos directament a  Maio Bruno Cordón  a Travessera de Gràcia 31, mòbil:  649903053 i brunoco@mapfre.com


Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.