Sergi Panadero, visita la UEHorta
29.05.2019

El jugador blaugrana, que s’està recuperant d'una lesió a l’espatlla esquerra, ha interactuat amb els joves esportistes de la Unió Esportiva d’Horta durant una sessió especial d'entrenaments en què també ha participat el tècnic de l’hoquei formatiu blaugrana Guillem Pérez.

Durant la vista a les nostres instal·lacions, també s'ha pogut trobar amb el Paco Carmona, president de la Unió Esportiva d'Horta, i ha signat el llibre d'honor del Club. 

A més de donar consells i firmar autògrafs als nostres jugadors, Sergi Panadero també els ha animat a inscriure’s al Barça Academy Campus d’hoquei patins, que se celebrarà a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i al Palau Blaugrana. Aquesta setmana que promet una bona combinació d'hoquei i diversió està adreçada a nens i nenes de 8 a 15 anys (nascuts entre el 2004 i el 2010).

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.