Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura
19.09.2016

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2016 se celebra del 16 al 22 de setembre a Barcelona amb una sèrie d'activitats organitzades per l'Ajuntament, entitats i associacions, per promoure hàbits de mobilitat més sostenibles entre la ciutadania i fer visibles els canvis en l'ús de l'espai públic.

És per això que es promouen els desplaçaments a peu, en bicicleta o en transport públic per posar en relleu els beneficis que comporta per la salut de les persones, moure's sense utilitzar vehicles propulsats amb combustibles fòssils.

Aquest projecte és un esdeveniment que s'emmarca dins la European Mobility Week en què centenars de ciutats de diversos països del món organitzen activitats similars a les que fem a Barcelona durant una setmana, per tal de conscienciar sobre un model de mobilitat més saludable, segura i sostenible en benefici de tothom.

Aquesta iniciativa finalitza el dia 22 amb la jornada sense cotxes. D'aquesta manera, Barcelona tornarà a viure una jornada en què els cotxes deixaran d'ocupar totes les vies de la ciutat. En el seu lloc, escoles i equipaments de la ciutat sortiran al carrer per omplir-los de vida amb les seves propostes. Per aquest motiu, hi haurà trams totals o parcials de carrers i algunes vies de la ciutat només deixaran que hi circulin vianants, bicicletes i transport públic. Per saber quines afectacions hi haurà al districte d'Horta-Guinardó, pots consultar aquest enllaç.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2022 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.