Sortida balls llatins Horta Esportiva
21.11.2016
El passat divendres 18 de novembre, es va organitzar un sopar i una sortida a ballar al MOJITO pels alumnes del Curs de Balls Llatins d'Horta Esportiva. Una activitat gestionada per Horta Esportiva i l'Àrea Social de la Unió Esportiva d'Horta que va comptar amb la presència de Carlos Álvarez, el professor del curs.

Els assistents van anar a sopar al Raco d'Horta després de la classe de cada divendres i van anar a la discoteca MOJITO per tal de poder posar en pràctica tot allò que van aprenent a les classes i poder interactuar amb la resta de la gent més enllà de les instal·lacions esportives.

Una activitat de la qual tots els participants han acabat molt contents i que ben segur que formarà part de les iniciatives programades pels següents cursos de balls llatins que posem en marxa oberts a tothom.


Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.