Un Dia del Club farcit de sorpreses
10.09.2013

Aquest dissabte dia 14 a les 17h tindrà lloc el Dia del Club de la UE Horta, trobada anual de presentació dels equips de la temporada 2013-2014 i que aprofitarem per distingir els esportistes més destacats de la passada campanya, així com reconéixer els socis amb 25 anys de pertinença a la nostra entitat. La Diada la tancarà una actuació castellera i l'encontre de debut de l'equip de Bàsquet absolut contra el CB Sant Josep.

 

El Dia del Club tornarà a aplegar a socis i esportistes aquest dissabte a partir de les 17 h. al pavelló del Centre Esportiu Municipal d'Horta. L'acte arrencarà amb la desfilada de tots els equips de les cinc seccions esportives de la UE Horta.

 

Tot seguit, els nostres padrins del Dia del Club (hores d'ara tenim confirmada la presència de les campiones del món de waterpolo, Anni Espar i Laura Ester, a més de la nedadora mundialista Jèssica Vall i la Campiona d'Espanya de patinatge Carla Nonell) lliuraran els premis anuals a l'Esportivitat, la Constància, la Col·laboració i d'Honor, a més del reconeixement als socis que celebren el 25è any de pertinença a la nostra entitat.

 

Per tancar la Diada, gaudirem d'una exhibició castellera de la colla "Castellers de Cerdanyola", que aixecaran alguns castells amb la col·laboració dels nostres esportistes. Tot seguit es disputarà l'encontre de debut de l'equip absolut de bàsquet front al CB Sant Josep.

 

T'hi esperem!Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.