Unió Excursionista de Catalunya - Horta
13.10.2016

Des de la UEC organitzen diferents activitats cada mes per tots els amants de la muntanya, sigui quin sigui el nivell:

Els senders són aptes per tothom ja que un autocar trasllada als participants a l'inici del recorregut del senderismeper baixa i mitja muntanya i els recull al finalitzar la jornada.

A la muntanya fan diferents activitats obertes a tothom: ascensions, senders, crestes, canals de glaç, barrancs, vies ferrades, esquí de muntanya, raquetes, cursets i gresca.

També organitzen altres modalitats més exigents:

Alta muntanya i escalada SAME: escalada esportiva, clàssica, lliure. Tècnica, risc i emoció. Ambient, amistat, farres. Magnífic rocòdrom amb plafons per practicar boulder.

Expedicions: Donen l'oportunitat de conèixer nous països, cultures i t’acompanyen a realitzar el teu viatge fent realitat els teus somnis. 

Podeu veure la totalitat de les activitats que realitzen cada mes en aquest enllaç.

D'altra banda, cal destacar el Refugi que tenen a Puigcercós, a una altitud de 800m enmig de les comarques del Berguedà, el Ripollès i Osona. Es tracta d'unes instal·lacions guardades tot l'any amb 26 places, lliteres individuals, serveis, dutxes i calefacció, dret a cuina o contractació d'àpats. Informa't aquí de tots els detalls i no perdis una oportunitat com aquesta de gaudir de la muntanya.

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.