Visita a Nou Barris Sorpresa
19.10.2020

[DATA POSPOSADA]

A causa de la situació en la qual ens trobem, hem hagut de posposar la data de l'activitat de l'àrea social de la UEH que hi havia programada per a aquest dissabte. Quan tinguem una nova data per a la visita a Nou Barris sorpresa us la comunicarem. Gràcies per la vostra comprensió.

 

 

L'Àrea social de la Unió Esportiva d'Horta ha organitzat una visita a Nou Barris Sorpresa per al proper dissabte 14 de novembre.

Un districte nou (o no tant) , divers, que va tenir un passat rural, que va participar tímidament en la revolució industrial, que va patir i emergir amb el model urbà del règim franquista i que es va transformar amb el model de ciutat de l'època democràtica. Una ruta que ens passeja per tots els indrets protagonistes d'aquests canvis amb uns vestigis sorprenents.

 

El preu de la visita és de 3 euros per socis/es i abonats/des i de 5 per no socis/es i abonats/des. El punt de trobada serà a la sortida del metro Llucmajor (Davant del Caprabo). Recorda que cal fer la inscripció a la recepció de CEM Horta i que les places són limitades. Apunta't!Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Aigües de Barcelona Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2020 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.