UE Horta entre els clubs candidats al 7è Premi Dona i Esport “Mireia Tapiador”
18.02.2014
El Premi Dona i Esport es un certamen que té com a objectiu fer visible el paper i la incidència de les dones en l'esport.
La novetat d'enguany és el Premi al Club Esportiu per guardonar a un club que hagi destacat en la seva trajectòria de promoció de l'esport femení o hagi aconseguit una fita esportiva, o bé s'hagi caracteritzat per fomentar la participació i presència de les dones en tots els àmbits d'actuació, tot impulsant el principi d'igualtat.
L’UE Horta és un dels 21 clubs esportius candidats i us convidem a participar en aquesta consulta popular per determinar el club que voleu que s’enduguin el Premi al Club Esportiu. Només es podrà votar una vegada per categoria i el període de votació popular finalitzarà a les 23.59 hores del dijous 20 de febrer. Si voleu participar cal anar al web:
http://www.donaiesportbcn.cat/ca/
Mireia Tapiador fou una gimnasta, investigadora i docent, que va morir en accident de trànsit l'any 2005. Des de la primera edició dels premis, l'any 2007, els guardons recorden aquesta destacada personalitat del món de l'esport femení.


ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Aigües de Barcelona Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2020 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.