AGENDA SOCIAL DE LA UNIÓ ESPORTIVA HORTA
Podeu trobar informació de les diferents activitats desenvolupades al nostre Club
24
Set
2022
08:00h
25
Set
2022
PDF
Calendari activitats esportivas

Des d'aqui podeu consultar les pròximes jornades dels nostres equips de Bàsquet, Hoquei, Patinatge, Natació i Waterpolo.

29
Mai
2022
10:00h
PDF
7è Camí-Gos

El proper diumenge 29 de maig, t'esperem a la setena edició del Camí-Gos, la ja tradicional caminada solidària amb gossos pel barri d’Horta. Per només 4 euros, aportació solidaria que destinarem íntegrament a "El Perro Verde", gaudirem durant dues hores d’un passeig pel districte començant a les 10:00h al CEM Horta i acabant a les 12:00h a la Plaça de l'Estatut.

A l’arribada hi haurà un obsequi per tots els participants d’aquesta iniciativa que va començar fa 7 anys i que tan bona rebuda té sempre entre tots els hortencs amb gossos.

 

Aquest any les inscripcions es poden fer a:

CEM HORTA: Feliu i Codina, 27

CENTRE VETERINARI CANIGÓ: C/ Canigó, 73

CENTRE VETERINARI 2015: C/ Santiago Rossinyol, 11

PRINCEPS DE LA CASA:  C/ Cartellà, 80

CAN GAT I GOS HORTA: Passeig Fabra i Puig, 383

 

Normes bàsiques:

- Menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

- S’han de complir les normatives relatives a la tinença de gossos i especifiques de cada raça.

- El propietari del gos és el responsable del comportament del seu animal.

- Hi haurà un punt d'avituallament durant el recorregut.

 

Col·laboradors:

  • El Perro Verde
  • Galgo 112
30
Abr
2022
PDF
Visita al Parc del laberint d'Horta

L’Àrea social de la Unió Esportiva d’Horta ha organitzat una visita al Parc del laberint d'Horta per al proper dissabte 30 d'abril.

Aquest és un itinerari de l'Amor a la Mort. El Laberint d’Horta és un parc històric de Barcelona i un dels jardins més antics que perduren a la ciutat dissenyat el 1791. El seu creador es va inspirar en el mite de Teseu: aquell qui va aconseguir arribar al centre del laberint, vèncer al Minotaure i trobar l’amor com a recompensa.  Ens trobarem un jardí Neoclàssic que ens parla dels  diversos nivells de l’amor amb  un munt d'escultures grecoromanes que ens ajudaran a desxifrar aquests mites de l'amor; i pel vessant oest un jardí Romàntic que ens parla de la mort dels romàntics.

El preu de la visita és de 3 euros per socis/es i abonats/des i de 5 per no socis/es i no abonats/des. El punt de trobada serà al costat de les taquilles i l’activitat tindrà una durada aproximada de 2 hores. Recordeu que cal fer la inscripció a la recepció de CEM Horta i que les places són limitades. Apunta't!

02
Abr
2022
PDF
Visita a la Catedral de Barcelona

L’Àrea social de la Unió Esportiva d’Horta ha organitzat una visita a la Catedral de Barcelona per al proper dissabte 2 d'abril.

La Catedral de Barcelona és un dels edificis més antics de la ciutat i  més desconeguts, que conserva un immens patrimoni artístic i arquitectònic i que coneixerem en aquesta visita guiada exclusiva de la mà d’una historiadora i mediadora de patrimoni. Passejarem entre les capelles gòtiques i barroques, coneixerem la història de la Reunió del Toisó d’Or en el cor gòtic, la cripta de Santa Eulàlia i entrarem al Tresor, on destaca la cadira del Rei Martí i les obres renaixentistes de la Sala Capitular. I descobrirem l’atzarosa història de la façana acabada al segle XX.  Acabarem la visita pujant amb l'ascensor als terrats des d’on gaudirem d’unes vistes excepcionals de la ciutat.

El preu de la visita és de 12 euros per socis/es i abonats/des i de 15 per no socis/es i no abonats/des. El punt de trobada serà a les escales de la Catedral i l’activitat tindrà una durada aproximada de 2 hores. Recordeu que cal fer la inscripció a la recepció de CEM Horta i que les places són limitades.

19
Mar
2022
8:45Hh
19
Mar
2021
PDF
Visita Bodegues Mas Rodó

L’Àrea social de la Unió Esportiva d’Horta ha organitzat una visita a les Bodegues Mas Rodó per al proper dissabte 19 de març.

MAS RODÓ és un celler familiar, un projecte que arrenca el 2005, comença a produir en 2008 i finalment es llança al mercat el 2010. Un projecte familiar amb una idea a llarg termini, i amb la finalitat de produir vins de qualitat i diferents dins la DO Penedès. El terroir i la meticulositat en la cura de la vinya i el vi són les nostres senyes d’identitat, que ens permeten donar forma a vins amb el nostre estil personal. MAS RODÓ és una idea que engloba el respecte per la terra, la passió pel vi i la il·lusió d’una família.

El preu de la visita és de 12 euros per socis/es i abonats/des i de 15 per no socis/es i no abonats/des. El punt de trobada serà en Fabra i Puig/Mestre Dalmau i l’activitat tindrà una durada aproximada de 2 hores. Recordeu que cal fer la inscripció a la recepció de CEM Horta i que les places són limitades.

05
Feb
2022
06
Feb
2022
PDF
Visita Església del Pi

L'Àrea Social de la Unió Esportiva d'Horta ha organitzat la "Visita a l'Església del Pi".

Amb les arrels clavades en la Barcino romana, Santa Maria del Pi és una parroquial que conserva, amb orgull, les traces i el patrimoni cultural creat per generacions i generacions de barcelonins. La gran nau gòtica bastida al segle XIV és flanquejada per una dotzena de capelles laterals que acullen diversitat d’advocacions i que mostren la riquesa de la vida parroquial. Des del seu campanar es veu una perspectiva única de la ciutat vella.

El preu de la visita és de 12 euros per socis/es i abonats/des i de 15 per no socis/es i abonats/des. El punt de trobada serà a la Porta Principal de l'Esgésia del Pi (Plaça del Pi).

Recorda que cal fer la inscripció a la recepció de CEM Horta i que les places són limitades. Apunta't!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2022 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.