CAPITOL I - Qui som
17.11.2016

Volem compartir amb vosaltres el primer capítol del Manual de les Bones Pràctiques de la UNIÓ ESPORTIVA D'HORTA: QUI SOM.

La Unió Esportiva d'Horta és una entitat esportiva privada d'interès cívic i social, amb personalitat jurídica i amb plena capacitat d'obrar per l'assoliment de les seves finalitats, que regula la seva actuació mitjançant els seus Estatuts aprovats en Assemblea general.

És una entitat profundament arrelada a la vida i al barri d'Horta de la ciutat de Barcelona des de l'any 1953 que ha assolit un gran reconeixement popular per la seva promoció de la pràctica esportiva al llarg de més de mig segle d'història. 

Juntament amb la Unió Atlètica d'Horta, va crear l'any 2005, Horta Esportiva AIE amb l'objectiu de gestionar el nou centre esportiu municipal d'Horta. Es tracta d'una agrupació que pretén apropar l'esport de qualitat i de competició al districte i que neix amb l'esperança de convertir-se en el referent esportiu dels/les veïns/nes, cercant la màxima qualitat i confiança a partir de l'experiència i el bagatge històric de la Unió Esportiva d'Horta i de la Unió Atlètica d'Horta.

Amb una participació del setanta per cent per a la Unió Esportiva d'Horta i un trenta per cent per a la Unió Atlètica d'Horta, la gestió d'aquest projecte municipal és d'una gran importància per a la ciutat de Barcelona i, especialment, per al districte d'Horta-Guinardó. L'objectiu final d'aquest centre és que, en poc temps, esdevingui una àrea esportiva pública de qualitat de primer nivell.

La història de la Unió Atlètica d'Horta, l'altra entitat integrant de l'Horta Esportiva AIE, comença l'any 1922, quan el Club Esportiu Autonomia i l'Athletic Baseball Club van decidir fusionar-se.

La Unió Atlètica d'Horta va haver de fer una peregrinació per diferents camps fins que es va establir al Feliu i Codina, el camp del barri. L'any 1952, l'equip de futbol va pujar en el primer ascens a Tercera Divisió, on va romandre-hi set temporades. Està dedicat fonamentalment a la pràctica i promoció del futbol.

La propera setmana compartirem el segon capítol: D'on venim.

 Fes clic aquí per llegir el document sencer.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.