DIA DE LA DONA
08.03.2018

La Unió Esportiva d'Horta treballa dia a dia per convertir-se en un club de referència en la promoció de la igualtat de gènere en l’àmbit de la pràctica esportiva amb el projecte Dona i Esport. Us convidem a llegir el document del protocol pel tractament i l'abordatge de l'assetjament sexual de la Unió Esportiva d'Horta per saber com treballem durant tot l'any per acabar amb les desigualtats de gènere. 

A nivell de Districte, Horta-Guinardó, des que el 1977 les Nacions Unides van declarar el dia 8 de març com a Dia Internacional de les Dones, prepara un seguit d'actes reivindicatius que van més enllà del dia 8 i s'allarguen durant tot el mes de març entre els quals cal destacar els següents: 

Acte-sopar del Consell de Dones d’Horta-Guinardó el proper divendres 9 de març a les 20.30h a la Sala de Platea del Teatre del Foment Hortenc (Alt de Mariner, 15) organitzat pel Consell de les Dones d’Horta-Guinardó, amb la col·laboració del Foment Hortenc.

Desvestim el gènere: Diumenge 18 de març, a les 12 h. Plaça Meguidó (al davant del Centre Cívic Casa Groga).
Espai de reflexió i intercanvi sobre temàtiques de dones que fomenta la participació intergeneracional i alhora ofereix també un racó lúdic que permet la difusió de joves creadores en les arts escèniques i la música. Comptarà amb una gimcana per la igualtat i un espectacle per a públic familiar. Organitzat per: Centre Cívic Carmel, Centre Cívic Casa Groga, Centre Cívic Guinardó, Centre Cívic Teixonera, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda. Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.