Acte d'homenatge de WP2018BCN a les subseus dels campionats
29.05.2018

Demà dimecres, es portarà a terme un acte de reconeixement per part de l'organització dels 33 Campionats d'europa de Waterpolo Barcelona 2018 a les subseus de l'esdeviments entre les quals es troba la Unió Esportiva d'Horta. L'acte tindrà lloc a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm a les 12.30 del migdia i es farà homenatge a les següents entitats: CN Barcelona, Atlètic Barceloneta, CN Sant Andreu, UE Horta, CN Sant Feliu, CN Molins de Rei, CN Montjuïc, CN L´Hospitalet, Piscina Sant Jordi i Bernat Picornell.

En total són vuit clubs catalans, més la piscina Sant Jordi i la d'entrenament de la Picornell, les entitats que rebran aquest un regal exclusiu de mans del Comitè Organitzador de Barcelona 2018: Una pilota de waterpolo de fibra de 60 cm de diàmetre elaborada per diferents artistes catalans. 

 
Els autors que han confeccionat les diferents pilotes de waterpolo barrejant conceptes com Barcelona i waterpolo són Mister Andreu, Marta Bellvehí, Emily Eldridge, Camil Escruela, Bernat Solsona, Monkey Fingers, La Regadora Gràfica, Axe-Colours i Storyboards.cat.


L'àrea de competició de Barcelona 2018 ha programat un total de 735 sessions d'entrenament d'una hora de durada. Totes les subseus estarem disponibles a partir del dia 14 fins al 28 de juliol, dia en què només s'utilitzarà la piscina Sant Jordi, ja que serà la jornada dels quatre últims partits masculins per definir els llocs de l'1 al 8.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.