AVE BARCINO
08.09.2021

L'Àrea Social de la Unió Esportiva d'Horta ha organitzat la visita "Ave Barcino" per al proper dissabte 2 d’octubre a les 10:00h.

 

Acabades les guerres càntabres i instaurada la Pax Romana a tota Europa l'emperador August, instal·lat a Tàrraco funda moltes ciutats i fa construir una variant litoral de la Via Augusta. En aquest context es funda 'Bàrcino', feta de nova planta, seguint el model clàssic dels campaments militars: perímetre rectangular marcat per una muralla amb quatre portes, i dos carrers principals, el 'cardo' i el 'decumanus', que s'encreuaven just al fòrum, centre neuràlgic de la colònia (plaça Sant Jaume).

 

El preu de la visita és de 5 euros per socis/es i abonats/des i de 8 per no socis/es i abonats/des. El punt de trobada serà a la Plaça Vil·la de Madrid (Decathlon ciutat vella) damunt del pont. El punt final será a la Catedral a les 12:45h.

 

Recorda que cal fer la inscripció a la recepció de CEM Horta i que les places són limitades. Apunta't!Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.