Obert el període de sol·licitud de les subvencions per les extraescolars
20.09.2018

Ja està obert el període de sol·licitud de les subvencions per les activitats fora d’horari escolar. Recordeu que teniu fins el 3 d'octubre per fer el tràmit telemàticament i a les oficines d’Atenció Ciutadana.

Us deixem aquí tota la informació: 

Qui pot sol·licitar la subvenció?

El pare/mare/tutor/tutora d’un infant o adolescent amb una edat compresa entre els 6 (nascut el 2012) i els 17 anys, que resideixi amb la seva unitat familiar a la ciutat de Barcelona, i que la renda per membre de la unitat familiar sigui igual o inferior a 12.000€/any. En el cas dels adolescents amb discapacitat intel·lectual, la franja d’edat s'amplia fins als 19 anys. En el cas d’infants o adolescents que presentin necessitats educatives especials, podran sol·licitar la subvenció, encara que no resideixin a la ciutat, si estan escolaritzats en algun centre educatiu de Barcelona.

 
Quan puc demanar la subvenció? 

El termini de presentació de sol·licituds serà del 13 de setembre al 3 d’octubre de 2018 (ambdós dies inclosos).

 
Com haig de sol·licitar la subvenció?

Les passes a seguir per sol·licitar una d’aquestes subvencions són:

  1. Busqueu una entitat homologada per l’Institut Barcelona Esports que disposi d’oferta d’activitats esportives fora d’horari Aquestes entitats i la seva oferta esportiva es poden consultar a:
  1. Un cop escollida l’entitat homologada on voleu que l’infant o jove realitzi l’activitat esportiva, adreceu-vos a l’entitat per tramitar la preinscripció i demaneu el formulari de sol·licitud de subvenció. 
  1. Ompliu el formulari amb el suport de l’entitat, que us facilitarà el número de referència de

l’activitat i segellarà la sol·licitud.

  1. Presenteu la sol·licitud a qualsevol OAC, demanant la vostra cita prèvia a través del portal de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona, juntament amb la documentació requerida (veure pregunta següent), o bé per internet, pel portal de tràmits de l’Ajuntament http://ajuntament.barcelona.cat/tramits

 

Quina documentació haig d’aportar juntament amb la sol·licitud?

  • En el cas que el tutor/a no sigui el progenitor, hauré de presentar certificació de l’organisme que li ha atorgat la guarda.

. En cas de discapacitat, hauré de presentar el certificat de discapacitat que emet la Generalitat de Catalunya.

  • En cas que no autoritzi la declaració de la renda de la unitat familiar, hauré d’ acreditar els ingressos dels membres de la unitat familiar amb la documentació de que disposi (còpia de la declaració d’IRPF 2017, full de salari, certificat d’ingressos, certificat d’atur, etc.). Tant si hi ha obligació de fer Declaració de la Renda com no, és imprescindible que es justifiquin els ingressos de tots els membres majors de 18

 
Com sabré si m’han atorgat la subvenció? 

El resultat de l’atorgament o denegació de la subvenció es comunicarà a través d’un missatge SMS al telèfon mòbil o bé d’un correu electrònic, sempre i quan hagueu facilitat aquestes dades de contacte en el moment de presentar la sol·licitud. Si no faciliteu aquestes dades, haureu de consultar la resolució al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB).

  
Què haig de fer quan rebi la confirmació de l’atorgament de la subvenció?

Us heu d’adreçar novament a l’entitat per confirmar la inscripció. Al final del curs, serà imprescindible que signeu el document oficial que us lliurarà l’entitat conforme heu participat a l’activitat i heu abonat la diferència no coberta per la subvenció.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.