CAPÍTOL III - La nostra visió i la nostra missió
07.12.2016
Avui compartim el tercer capítol del Manual de les Bones Pràctiques de la UNIÓ ESPORTIVA D'HORTA: La nostra visió i la nostra misió:

a.    La visió de la Unió Esportiva d'Horta és esdevenir una entitat de referència en la pràctica esportiva de qualitat que vol promoure el creixement integral de les persones a través de la pràctica esportiva

b.    La sana competició des del respecte escrupolós a les normes i a les persones.

c.     La cohesió en el barri d'Horta, les relacions d'amistat i la convivència social.

d.    La salut integral de la ciutadania, tot fomentant una pràctica esportiva ajustada a les capacitats i a les limitacions de cada persona.

e.    El gaudi de la vida, que inclou, a la vegada, la promoció del benestar integral de les persones, tant a nivell físic, mental, emocional, com social.

f.      Una vida feliç i agradable, plena de vitalitat i d'entusiasme, mitjançant la pràctica de l'esport.

 

La missió de la Unió Esportiva d'Horta és:

 

a.    Potenciar l'esport, com un estil de vida saludable i una manera de festejar la vida, en totes les edats i més enllà de les condicions socials i econòmiques de cada persona.

b.    Atendre les necessitats i les possibilitats esportives de totes les persones sense cap tipus de discriminació.

  • c. Potenciar la competició a alt nivell en totes les seccions per esdevenir un referent d'excellència esportiva i de qualitat humana.

d.    Transmetre valors cívics a través de la pràctica esportiva i, d'aquesta manera, contribuir al progrés social i humà del barri d'Horta i, per extensió, de la ciutat de Barcelona.

e.    Oferir un lleure de qualitat i creatiu a la ciutadania del barri d'Horta que afavoreixi el benestar integral per a tothom.

f.      Potenciar la formació de l'esport base de tal manera que les generacions més joves siguin sensibles i respectuoses als valors del progrés social.

g.    Esdevenir una entitat de referència i un focus d'interès social en el barri d'Horta.

La propera setmana compartirem el quart capítol: Els nostres valors corporatius. 

Fes clic aquí per llegir el document sencerDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.