Apunta’t al 2n Senderisme per Collserola!
10.03.2015
El properdissabte, 21 de març, us convoquem a participar a la segona edició de la ruta senderista per Collserola, que organitza l'Àrea Social de la U.E. d'Horta en collaboració amb la UEC d'Horta. Enguany, la gran novetat de la sortida serà l'esmorzar de forquilla (opcional) a Can Jané. El preu és de 3 euros per a socis de la UE d'Horta i abonats d'Horta Esportiva amb assegurança i record inclosos (5 euros els acompanyants que no siguin socis ni abonats), i s'incrementa en 10 euros més per a aquells que desitgin gaudir de l'esmorzar a Can Jané.

 Després de l'èxit de la primera proposta de ruta senderista per Collserola de l'any passat, aquest 2015 l'Àrea Social us convoca per repetir experiència el proper dissabte, 21 de març de 2015. Gaudirem de les primeres hores de la primavera caminant pel pulmó verd de la ciutat de Barcelona, resseguint el GR 6 des del Velòdrom d'Horta, on s'establirà la sortida. L'hora de trobada serà les 7:45 en aquest mateix indret per iniciar la caminada a les 8 del matí. 

L'itinerari, d'uns 10 km, serà el següent: Castell Forti, Turó del Trac, Pas del Rei, Turó de Sant Medir, Can Jané, El Maltall, La gossera, Revolta de la Pella, Font de la LLet, Ermita de Sant Cebrià, Parc de les Heures, Llars Mundet i Velòdrom. (podeu veure el planell )

Al restaurant de Can jané, s'ofereix la possibilitat de gaudir d'un esmorzar de forquilla (opcional a un cost de 10 euros que s'ha d'abonar amb la inscripció). Per a aquells que prefereixin tornar a Horta, un grup de marxa alternatiu completarà el camí de tornada cap el Velòdrom.

Les inscripcions ja es poden formalitzar al CEM d'Horta. El preu per a socis de la U.E. d'Horta i abonats d'Horta Esportiva és de 3 euros (5 euros no socis ni abonats), i inclou assegurança i record. Si voleu l'esmorzar a Can Jané, el preu final s'incrementa a 13 euros per a socis i abonats (15 no socis ni abonats). Us hi esperem! 

Full d'inscripció



Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.