La relació amb el cos tècnic
03.03.2017


 Avui compartim el quart capítol de la segona part del manual de Les bones pràctiques de la Unió Esportiva d’Horta que tracta sobre La relació amb el cos tècnic: 

 

El cos tècnic està integrat per persones que, de manera voluntària, donen el seu temps i el seu talent per potenciar la pràctica esportiva d’alt nivell.

 

 Exerceixen un lideratge decisiu sobre els seus equips i tenen el deure de motivar i mantenir els nivells d’excel·lència esportiva i de cohesió de l'equip desitjat a fi i efecte d'aconseguir els millors resultats.

 

            1. Els nois i noies esportistes seran respectuosos amb les decisions del cos tècnic.

            2.  Correspon als i les esportistes obeir les decisions del cos tècnic, ser disciplinats i complir amb els seus criteris de treball.

            3. Les persones que tenen el rol d’entrenar, s'adreçaran a les persones esportistes amb respecte, atenció i cura, mirant d'extreure el millor d’elles i ajudant-les a tolerar la frustració quan pertoqui.

            4. El cos tècnic té com a missió potenciar la cohesió i solidaritat entre els membres de l’equip.

           5. En l’esport formatiu es prioritzaran els valors del gaudi, de l’entreteniment i el benestar integral de les persones entrenades.

            6. En l’esport competitiu es subratllaran els valors de la constància  i de l’autoconfiança.

7. El cos tècnic té com a objectiu el creixement integral dels esportistes.

8. S’espera de les persones que integren el cos tècnic que siguin empàtiques, clares i tinguin capacitat de resoldre les contrarietats mitjançant l’escolta i el diàleg.

  9. Correspon al cos tècnic prendre les decisions pensant en el bé de l'equip, més enllà de les afinitats, de les antipaties o de vinculacions afectives o familiars amb els membres de l'equip. 

La propera setmana publicarem la cinquena part que parla sobre la competició esportiva.  

Si ho prefereixes, pots llegir el document  sencer.  

 

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2022 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.