Ruta pels mercaders de Barcelona
09.11.2018

Ja tenim activitat de l' àrea social per aquest mes que, com a novetat, es farà en diumenge. Serà el dia 25 de novembre a les 10 del matí i serà una ruta dels mercaders de Barcelona. 

 En aquesta ruta caminarem pels carrers dels gremis i algunes de les seves cases gremials: Carders, Corders, Assaonadors, Plaça de la llana, Semoleres, Candeles, Palaus dels Nobles mercaders de Montcada, fàbrica de la moneda medieval, Flassaders, Santa Maria del Mar, l'església dels gremis. 

El monument més impressionant del gòtic català que serà l'aglutinador transversal de les diferents classes socials de la Vilanova del Mar. Acabarem a la zona ""financera"" dels banquers i canvistes a Canvis Nous-Canvis Vells i la Llotja de Mar per fora, un altre edifici imponent del gòtic, en aquest cas civil, que reflecteix el poder econòmic d'aquella Barcelona que fou capital d'una potència marítima per la mediterrània.

Punt de trobada: Plaça Sant Agustí vell (inici del carrer Carders). Darrera, i a tocar, del museu de la xocolata. 

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.